2014-03-04

Postikortti maailmalta


Lomaviikon viettäminen kotona tarkoittaa sitä, että on aikaa pestä pyykkiä, suunnitella vaatekomeron uudelleen järjestelyä, mietiskellä missä järjestyksessä koulutehtävien kimppuun pitäisi heittäytyä sekä lueskella muutama lehti. Jos näitä päätehtäviä haluaa vältellä, hyviä sijaistoimintoja ovat mm. nettikaupoissa pyöriminen, kävelyretki kirjastoon kaupungin toiselle puolelle, jotta voit palauttaa yhden ainoan kirjan tai jättituulihattujen syönti esim. Kaffilassa (nam nam!).

Ainaista lempipuuhaani on tulevien lomamatkojen suunnittelu. Viime aikoina hauissa ovat pyörineet Japan Airlinesin avaamat suorat lennot Helsingistä Japaniin sekä erinäiset äkkilähdöt etelään aina Alicantesta Firenzeen. Jos ei itse pääsee mihinkään, on mukavaa saada kotiin kannettuna postikortti jos toinenkin maapalloa ympäriinsä matkustavilta kavereilta. Tänään luukusta läpi tupsahti toverin kortti lahden toiselta puolelta Tukholmasta. Tämä taas aiheutti halun matkustaa itään ystäviä tapaamaan.


Itäikävää lievittää keväästä ja kesästä haaveilu sekä aikataulutus. Puuha, jonka viehätystä edes taivaalta puskeva räntä ei voi hälventää.

Kirjahyllyn päältä paikkansa löysi washi-teipillä seinään kiinnitetyn postikortin lisäksi anopilta saatu pienen pieni sumi-e taulu, edesmenneen siskon tekemä. Todella suloinen tapaus.

*

A post card from a friend traveling in Stockholm. Sumi-e ink painting I got from my mother-in-law, painted by her late sister.

2 kommenttia:

  1. Tehokas Ruotsin posti! Toissapäivänä tuikkasin laatikkoon ja nyt se on jo siun seinällä, jee. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmosta se on. Nykyaika nimittäin!:D

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...