2014-02-25

Mikä pieni eläin ja miksi?

Laura a'la 2009

Aloitin tämän blogin pitämisen kauan aikaa sitten, hamassa menneisyydessä. Silloin blogi koostui yleisimmin tekstistä, kuvia ei ollut nimeksikään. Aiheet olivat melko henkilökohtaisia, kuitenkin niin, etten paljastanut mitään tarkempia yksityiskohtia itsestäni. Postausväli oli melko satunnainen ja lähinnä kirjoitin vain omaksi ja muutaman ystävän iloksi.

Nyttemmin blogi on herännyt uudelleen eloon ja tyylikin on muuttunut visuaalisemmaksi ja rennommaksi. Bloggailu on mitä mukavinta puuhaa ja kehujakin olen saanut! Ai miten mukavaa. Kiitos paljon kaikille lukijoille ja seuraajille.

Jokin aika sitten sain kysymyksen liittyen blogin nimeen. Siis mikä pieni eläin ja mitä se aikoo, jotain erikoistako?

Noh, blogin nimi kehittyi aikana, jolloin puheessa risteili sekalainen joukko eläimiä sekä aikomisia. Eläin on eräs hieno joensuulainen yhtye, jota siihen aikaan kuuntelimme toverien kanssa ja kävimme katsomassa livenä muutamaan otteeseen baareissa ja festareilla. Lisäksi asiaan saattaa jollain alitajunnan tasolla liittyä tämä toinen legendaarinen eläimiä ja alkoholia yhdistävä kappale.
Tuohon aikaan elämääni liittyi paljon asioita, joihin en ollut tyytyväinen ja joita halusin muuttaa. Kamujen kanssa keskusteltiin miltei joka päivä pitkään ja hartaasti elämästä ja näistä asioista, käytiin kahveella ja teellä, pidettiin leffailtoja ja kokkailtiin yhdessä. Syntyi aikominen, se tunne, että vielä minä niin tai näin teen, aivan varmasti, sitten joskus. Elämää oli hauska suunnitella eteenpäin ja kehittää itselleen mielenkiintoisia harrastuksia ja tekemistä opiskelujen vastapainoksi. 

Vasta jossain vaiheessa havaitsin, että olin saattanut elämäni uusille urille ja että aikominen oli muuttunut toteuttamiseksi. Minua harmittavat seikat olivat muuntautuneet. Aloitin liikuntaharrastuksen. Tein vapaaehtoistyötä. Lähdin vaihtoon. Huomasin, että muutoksesta puhuminen on ensimmäinen osa muutosta. Onnellisuus tuli, kun toteutin asioita, jotka koin itselleni tärkeiksi. Ja elämä oli ihanaa, kun sanoimme sen olevan ihanaa.

Tiivistetysti voisi todeta, että blogin nimi tulee siitä, kun oli kerran eräs tyttö, joka aikoi paljon ja monia asioita. Se on muistutus, ettei toteuttaminen ole kovin vaikeaa eikä elämä oikeastaan ole kamalan monimutkainen juttu.

*

The name of this blog "small animal plans a lot, really" means that life is not so complicated and that talking about change is a first step towards the change.

2 kommenttia:

  1. Meidän pitäis muistaa vieläkin sanoa että elämä on ihanaa. Se on jotenkin unohtunut kaiken tämän aikuiselon keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset toveri hyvä. Olenkin ajatellut aloittaa tämän hokemisen ihan joka päivä aina jossain kohtaa.:) Voin raportoida myöhemmin toimiiko vai ei.

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...