2013-02-07

Valoa kansalle!

OI katso toveri kuinka hianoja LANPPUJA!

Oisko vähän hianoa, jos noista joku tai pari ehkä muutamakin löytäisi tiensä tänne meidän pieneen varjoisaan luolastoon, joka melko huonosti tai ainakin rumasti kattovalaistu on, oisko? Nythän täältä löytyy vain masentavia vakiplafondeja ja joku isännän tämmönen kohdevalohäkkyrä, jota ei ole kyllä eleganssilla pilattu.

Lisäksi, pitäisikö kiinnittää huomiota siihen minkä väristä valoa tommoset kattovalot puskee, että onko se kellertävää vai kelmeää ja kalpeaa vai auringonvalomaista (onks tää sana)? Tämän huolen opin telkkarin parhaasta sisustusohjelmasta nimeltä Ruotsin karmeimmat kodit!Syvästi jännästi hieman industrial, kuten sanotaan.Sitä eleganssia tai jotain.


Damn! Näitä tänne ja heti. Joko saa tilata? Ai niin pitää ensin konsultoida miestä. Kun ei saa ilman luppaa sisustaa nimittäin.:/

Mutta juu, elämä voittaa! Sain antibioottikuurin niin kyllä ne kivut ja säryt siitä. Toisen esseen palautuspäivää siirrettiin viikolla eteenpäin. Ja ensi viikolla on vain kaksi työpäivää ennen sijaisuutta, saapi chillailla hieman.

Positiivisella tatsilla ja tsemppausmielellä lähden pehmittämään miästä!

*

Look at these gorgeous lamps! I want them. I need them. I want to order them right now but unfortunately I have to talk with mah man before that.:/ Because I'm not allowed to decorate without a consultation with him first.

2 kommenttia:

  1. mie oon haaveillut noista "hehkulampuista" myös! Meillä on samanlainen lamppumaku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO noi on kyllä niin ihanat!:D Onneksi on muuten melko erilainen sisustustyyli meillä ettei olla ihan samiksii niin jos on samanlaiset lamput niin se ei haittaa!:D

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...